EQA: elektrische nieuwkomer in compact formaat.

Mogen wij u voorstellen: de Mercedes EQA. Deze compacte, 100% elektrische atleet wordt straks de nieuwste telg van ons product- en technologiemerk EQ. Registreer nu en ontvang updates over het puristische design, de hoogwaardige details en uiteraard over alle intelligente technologieën. Zo weet u alles over de EQA nog voor hij in de showroom staat.

  • Tot 424 kilometer puur elektrische actieradius (WLTP) [1]
  • 0 gram CO2 - emissie
  • 30 minuten oplaadtijd bij sneloplaadpunten*

Uitrustingspakketten met alles erop en eraan. Van Advanced tot Premium: de uitrustingspakketten bouwen op elkaar voort en brengen de EQA op het volgende level. De uitgebreide standaarduitrusting biedt al meer comfort met de uitvoering Progressive inclusief lederen stuurwiel en comfortstoelen, achteruitrijcamera en EASY-PACK-achterklep. Het Advanced-pakket verfraait onder andere met twee briljante 10,25"-displays in de vorm van een widescreen-cockpit het interieur.

Met het Advanced Plus-pakket begeleidt het hoogwaardige soundsysteem de reis met een vol geluid terwijl uw smartphone draadloos wordt opgeladen. Het premiumpakket biedt uitrustingen op topniveau. Het bevat highlights zoals het Burmester® surround sound system of het panoramaschuifdak. Geen enkele wens blijft onvervuld.


Video

*De oplaadtijd van 10 naar 80% is van toepassing bij gebruik van een DC-snellaadstation met een voedingsspanning van 400 V en een stroomsterkte van minimaal 300 A. [1] De vermelde waarden zijn gemeten volgens de voorgeschreven meetmethode. Het betreft ‘WLTP-CO2-waarden’ conform Art. 2 Nr. 3 van de doorvoerverordening (EU) 2017/1153. De waarden van het brandstofverbruik zijn op basis van deze waarden bepaald. Het stroomverbruik werd berekend op basis van VO 683/2008/EG. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De waarden variëren al naargelang de gekozen opties.

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?