Als service écht telt.

Rogiers Wetteren - Dendermonde.

  •  

Rogiers Wetteren - Dendermonde.

 

Als service ťcht telt.

De familie Rogiers runt sinds 1975 een Mercedes-Benz Servicepunt in Wetteren. Tot op vandaag kunt u daar nog steeds rekenen op een proactieve klantenservice. Want alleen een goed onderhouden wagen vergezelt u jarenlang op kleine trips en verre reizen. Ons motto is niet voor niets 'Als service ťcht telt'.

Sinds 2014 kunt u bovendien ook terecht in Dendermonde voor onderhoud en herstelling van uw wagen. Maar dat is niet alles.


Ook voor u binnen handbereik: een Mercedes-Benz.

Dendermonde moest het lange tijd stellen zonder Mercedes-Benz garage. Rogiers bracht daar verandering in en toont dat Mercedes-Benz een premiummerk is met een aanbod voor elk budget - voor niemand te ver weg of te hoog gegrepen.

Wat vindt ķ belangrijk wanneer u een nieuwe wagen koopt? Comfort of veiligheid? Energie-efficiŽntie of uw aankoop-, benzine- en onderhoudskosten? Op basis van uw wensen en ons advies kiest u uw ideale wagen in een warme, huiselijke sfeer.

Eerder op zoek naar een jonge tweedehandswagen, waarbij u de garantie krijgt dat deze piekfijn in orde staat? Ook daarvoor kunt u terecht bij Rogiers, want onze Wetterse vestiging is erkend Mercedes-Benz Certified dealer.


Altijd zeker van uw Mercedes-Benz.

Aankoop en opslag van winterbanden? Controles en herstellingen aan uw Mercedes-Benz? Als klant van garage Rogiers kunt u vertrouwen op het beste advies en de meest professionele service. Wij bieden u:

  • snelle, heldere en goudeerlijke offertes
  • hooggeschoolde technici die uw wagen door en door kennen
  • alleen originele wisselstukken
  • persoonlijke toelichting bij werkzaamheden


Rogiers: uw lokale Mercedes-Benz expert.

Nood aan een nieuwe wagen? Of op zoek naar de beste service voor uw huidige Mercedes-Benz? Van maandag tot zaterdag staan wij voor u klaar op volgende adressen:

  • Garage Rogiers, Kwatrechtsteenweg 109a – 9230 Wetteren
  • Rogiers Dendermonde, Hoogveld 20 (werkplaats) en 23 (showroom) – 9200 Dendermonde

Aarzel niet en kom gerust eens langs! 


Contacteer ons

 

Waar bent u naar op zoek?