Mercedes-Benz Select & Drive.

  Met een Mercedes kiest u voor een uitzonderlijke auto. En voor heel veel flexibiliteit, vooral in combinatie met onze mobiliteitsoplossingen. Mercedes-Benz Select & Drive past zich aan uw situatie aan. Zo neemt u snel en slim plaats achter het stuur van uw Mercedes.

  Kies in één handomdraai en op één enkele plaats uw voertuig, uw financiële oplossing Mercedes-Benz Select & Drive en uw verzekering: bij uw Mercedes-Benz Concessiehouder. U heeft aldus de zekerheid om te kunnen genieten van een exclusieve service, eigen aan Mercedes-Benz.


  Mercedes-Benz Select & Drive: kies uw wagen, uw mobiliteitsoplossing, en rij!

  Select & Drive Renting.


  Een vorm van "huur op maat" die u maximale flexibiliteit biedt en u de mogelijkheid geeft om uw Mercedes aan het einde van het contract terug te nemen tegen een vooraf vastgestelde prijs.

  Bereken uw maandprijs

  Select & Drive Huur op lange termijn.


  U beschikt over uw Mercedes-Benz in de grootst mogelijke gemoedsrust. Zo zijn, zonder verrassingen, alle diensten inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

  Meer weten

  Select & Drive Leasing.


  Formule waarbij u uw Mercedes in de balans van uw onderneming activeert en afschrijft en u op het einde van het contract geniet van een aankoopoptie.

  Bereken uw maandprijs

  Select & Drive PrivateLease.


  Deze formule stelt u in staat om, als particulier, met een Mercedes te rijden voor een vast bedrag per maand. In die vaste maandelijkse huur zitten alle kosten inbegrepen die gelinkt zijn aan het gebruik van de auto.

  Meer weten

   Select & Drive SelectLease.


  Bent u op zoek naar meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden in services? Kies dan voor de leasingformule op maat voor particulieren. Configureer uw voertuig volledig naar wens, net als de looptijd en inbegrepen kilometers.

  Meer weten

   Contracten beheren.


  Met onze online diensten kunt u eenvoudig uw contracten beheren. Vind alle informatie over uw contracten met één muisklik.

  Customer Portal

   

  Waar bent u naar op zoek?