Rijplezier heeft een toekomst.

Wees een pionier, in uw Plug-in Hybrid.

  •  

Wees een pionier, in uw Plug-in Hybrid.

 

De toekomst van de wagen, in avant-première.

Onze Plug-in Hybrid modellen brengen u verder dan u denkt.

Kiezen voor een Mercedes-Benz Plug-in Hybrid is kiezen voor het beste van twee werelden - zonder compromissen te sluiten. Naast hun krachtige verbrandingsmotor bieden ze het beste van de huidige en toekomstige elektrotechnologie, aangevuld met het design, de stijl en het comfort die kenmerkend zijn voor al onze voertuigen. Met onze Plug-in Hybrid modellen heeft u de toekomst in handen. Letterlijk.

Waarom Plug-in Hybrid?

Redenen om voor een plug-inhybride te kiezen.

  1. Intelligente efficiëntie en laag verbruik.
    Plug-in Hybrids bieden voordelen op twee verschillende gebieden. In de stad kunt u puur elektrisch rijden, terwijl op lange trajecten kan worden geprofiteerd van de actieradius van de verbrandingsmotor. Bovendien wordt er efficiënter gereden omdat bij het remmen energie wordt teruggewonnen.

  2. Comfortabele rijdynamiek.
    Eén van de sterke punten van hybridetechnologie is de veelzijdigheid en flexibiliteit van het systeem. Bovendien hoeft de bestuurder bij een hybridesysteem geen bewuste keuzes te maken. Bij een Plug-in Hybrid worden de geneugtes van vrijwel emissievrij elektrisch rijden gecombineerd met de onafhankelijkheid en op elk moment beschikbare prestaties van een verbrandingsmotor op lange trajecten.

  3. Hoge actieradius dankzij intelligent motormanagement.
    Het intelligente motormanagement kan op elk willekeurig moment kiezen voor een ideale combinatie van de verbrandingsmotor en elektrische motor om energie, vermogen en actieradius in elke situatie zo efficiënt mogelijk uit te buiten.

Ontdek onze elektrische modellen.

Welk soort pionier bent u? Eerder 100% elektrisch?

Gaat uw voorkeur eerder uit naar één van onze 100% elektrische Mercedes-EQ modellen? Ook op dit domein biedt ons gamma u de meest geavanceerde technologie.

 

Waar bent u naar op zoek?