Kwaliteit in uw voertuig.

Originele onderdelen.

  •  

Originele onderdelen.

 

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Vervanging vereist door slijtage of om een andere reden: Mercedes-Benz originele onderdelen bieden een uitstekende kwaliteit, beproefde veiligheid en een hoge betrouwbaarheid. Denk aan interieurfilters, oliefilters, luchtfilters, remblokken, remschijven, batterijen, koplampen, koetswerkdelen, ruitenwissers, voorruiten, andere chassisonderdelen, ... Ze werden speciaal voor uw voertuig ontwikkeld en zijn daarom de eerste keuze met betrekking tot rijeigenschappen, comfort en waardebehoud van uw voertuig. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Almost

Bijna brengt je nergens.


Originele motorolie.

Wie weet het best welke olie perfect is voor onze auto's? Onze wetenschappers en ingenieurs, die met hun vernieuwingskracht, knowhow en jarenlange ervaring ook onze motoren hebben gebouwd. Zij hebben het speciale smeermiddel voor uw voertuig ontwikkeld: de Mercedes-Benz originele motorolie.

Originele onderhoudsproducten.

Uitgebreide bescherming en verzorging van uw Mercedes-Benz, in elk seizoen. De originele verzorgingsproducten van Mercedes-Benz Car Care zijn speciaal ontwikkeld voor uw wagen en garanderen een glanzend exterieur en vlekkeloos interieur.

Heeft u - of een gezinslid - last van allergieën? Het goede nieuws is dat Mercedes-Benz als enige autofabrikant allergievriendelijke reinigingsproducten met het ECARF-label (European Centre for Allergy Research Foundation) aanbiedt. Uw Mercedes-Benz is dus niet alleen onberispelijk schoon, maar ook perfect gezond.

 

Waar bent u naar op zoek?