Ontdek het 100% elektrische gamma van Mercedes.

Mercedes-EQ.

  •  

Mercedes-EQ.

 

Wacht niet op de toekomst.

Geniet vandaag nog van de meest geavanceerde elektrotechnologie.

Mercedes-EQ. De naam staat symbool voor vooruitstrevende elektrische technologie en toekomstgerichte mobiliteit. Onze Mercedes-EQ-modellen bieden u vandaag de technologieën van morgen, en dat met hetzelfde hoogstaande design-, stijl- en comfortniveau dat u gewend bent van al onze voertuigen. Met Mercedes-EQ heeft u de toekomst in handen. Letterlijk.

Wees ook een pionier bij het laden.

Laad gegarandeerd CO2-neutraal.

Elektrisch rijden is pas groen wanneer ook de stroom waarmee u oplaadt groen is. Door te kiezen voor Green Charging bent u zeker dat u uw ecologische voetafdruk nog verder verkleint, want u laadt gegarandeerd 100% CO2-neutrale groene stroom voor de komende 200.000 km.


Waarom Mercedes-EQ?

Hogere eisen. Korte oplaadtijden. Ontspannen autorijden.

Pure elektrische mobiliteit van Mercedes-Benz betekent lokaal emissievrij rijden. Een uitstekend reactievermogen. En een volledig nieuw rijgevoel. Kortom, met onze elektrische modellen kunt u met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Een selectie van de highlights:

  • Het multimediasysteem MBUX stelt zich dankzij artificiële intelligentie op de bestuurder in.
  • Mercedes me Charge
  • Navigatie met Electric Intelligence.
  • Kleinere ecologische voetafdruk dankzij Green Charging.


EQ Ready app

Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

Kom er zelf achter! De gratis app toont of de overstap naar een elektrisch model praktisch voor u is. Daarvoor hoeft u alleen maar de EQ Ready app te downloaden en te testen met uw eigen auto.


Ontdek onze Plug-in Hybrid modellen.

Welk soort pionier bent u? Eerder Plug-in Hybrid?

Gaat uw voorkeur eerder uit naar één van onze Plug-in Hybrid modellen? Ook op dit domein biedt ons gamma u de meest geavanceerde technologie.

 

Waar bent u naar op zoek?