VEILIG EN STIJLVOL ONDERWEG.

Originele wielen voor Mercedes-Benz personenwagens.

Uw banden zijn het enige contactpunt met de grootte van een postkaart tussen uw wagen en de weg. Ze zijn dus essentieel voor uw veiligheid en comfort onderweg. Net daarom is het belangrijk om de juiste, meest kwalitatieve banden te laten monteren. En met een complete wielenset van Mercedes-Benz heeft u meteen bijpassende velgen die perfect zijn afgestemd op uw banden én op het design van uw wagen.

MAAK UW BUSINESS WINTERSAFE.

Originele wielen voor Mercedes-Benz bestelwagens.

Ook in de winter doet u er alles aan om uw zaak draaiende te houden. Bij Mercedes-Benz Vans denken we alvast met u mee. Winterbanden zorgen voor extra grip, een lager brandstofverbruik en kortere remafstanden op natte wegen. En dat al bij temperaturen onder 7° Celsius. Zo verzekert u zelfs in het koudste en natste seizoen van het jaar uw veiligheid - én de efficiëntie van uw onderneming.

ONZE SPIJKERHARDE GARANTIE VOOR UW BANDEN.

Mercedes-Benz Tyre Warranty.

Mercedes-Benz selecteert enkel banden die zijn ontwikkeld en getest voor de meest belastende omstandigheden. Toch blijven banden steeds kwetsbaar. Een scherpe nagel op de baan, enkele glasscherven op het wegdek of het verkeerd raken van de stoeprand: soms is dit voldoende om een band te beschadigen. Wat de oorzaak van uw defecte band ook is, u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw banden gekocht en laten monteren heeft bij een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Want met de gratis* Mercedes-Benz bandenwaarborg is de schade automatisch gedekt tot 24 maanden.

Wissel snel tussen zomer- en winterwielen.

Onze bandenmarathons.

Halfjaarlijks vinden er bandenmarathons plaats in onze garages te Wetteren en Dendermonde, zodat u uw wielen kunt laten wisselen terwijl u erop wacht. In zo'n 20 minuten monteren onze techniekers uw zomer-/winterwielen op uw wagen. Deze marathons worden telkens op een zaterdag georganiseerd.

U kunt natuurlijk ook steeds tijdens de week een afspraak maken voor de wissel van uw wielen. Het is wel aangeraden om uw afspraak tijdig vast te leggen, aangezien de wachttermijnen soms kunnen oplopen vanwege de grote drukte.

 

Waar bent u naar op zoek?