De Mercedes-AMG Roadster is verfijnd, dynamisch en snel.

Exterieurdesign: de AMG GT-familieband wordt versterkt.

De lichtsignatuur van de led-koplampen vertoont gelijkenissen met de lichten van de AMG GT 4-Door Coupé en versterkt daarmee de AMG GT-familieband. Een trifunctionele, boogvormige lichtgeleider neemt de functies van de dagrijverlichting, het positielicht en de richtingaanwijzers voor zijn rekening. De auto heeft twee ronde, dubbele uitlaten. De onderzijde is voorzien van zwart generfde dorpelverbreders voor een dynamisch uiterlijk. In combinatie met de optionele exterieurpakketten kunnen extra sierelementen zorgen voor individuele accenten.

Interieurdesign: middenconsole als eyecatcher.

Een echte eyecatcher in het interieur is de middenconsole met zijn gestileerde V8-design. Dankzij de TFT-technologie zijn de displaytoetsen eenvoudig te bedienen voor de regeling van transmissie, onderstel, ESP®, uitlaat, achterspoiler en start-stopsysteem. De displaytoetsen hebben daarnaast twee tuimelschakelaars voor de rijprogramma’s en de volumeregeling. Het parkeerpakket met parkeerassistent PARKTRONIC bevat achteruitrij- en frontcamera’s, die voor meer gemak zorgen tijdens het manoeuvreren. Het stuurwiel is bekleed met zwart nappaleder.

Dynamisch de weg op dankzij AMG DYNAMICS.

AMG DYNAMICS berekent hoe de auto zal reageren. Hiervoor maakt het systeem gebruik van sensoren die de snelheid, de stuurhoek en de gierhoek monitoren. Op basis van het zogeheten pilot-control principe is het mogelijk om het gedrag van de auto te voorspellen op basis van de acties van de bestuurder en de data van de sensoren. Het controlesysteem reageert op deze wijze zelfs voordat de bestuurder dat doet – onmerkbaar en zonder ingrijpen van het systeem. 

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?