De nieuwe GLC Coupé: het lifestyle-model in de succesvolle Mercedes-Benz SUV-familie.

Het design: sensuele puurheid, intelligentie en emotie.

Het bepalende kenmerk van de nieuwe GLC Coupé is het sportieve coupésilhouet. Tegelijkertijd is hij onmiddellijk herkenbaar als lid van de Mercedes-Benz SUV-familie. Tot de standaarduitrusting behoren het AVANTGARDE exterieur met 18 inch lichtmetalen velgen en het chroompakket. De hybrids krijgen achter bredere banden dan voor. De voertuigbreedte wordt geaccentueerd door de naadloze overgang van de koplampen naar de grille. Het Mercedes-Benz pattern siert standaard de grille.De spannende oppervlakken blijven het exterieurdesign kenmerken. Dit effect wordt versterkt door precieze randen die de proporties en krachtige wielkasten accentueren. Ze zorgen ook voor een evenwicht tussen elegantie en dynamiek.

Het interieur: modern en sportief.

De nieuwe GLC Coupé is standaard voorzien van het modern ogende AVANTGARDE interieur. Het dashboard is overzichtelijk ingedeeld. De bovenkant heeft een vleugelachtig profiel inclusief smallere, ronde luchtuitstroomopeningen. De onderkant onderscheidt zich door een royaal sierpaneel dat naadloos overgaat in de gewelfde middenconsole. Het 12,3” (31,2 cm) lcd-bestuurdersdisplay met hoge resolutie lijkt boven het vleugelprofiel en het sierpaneel te zweven. Het 11,9” (30,2 cm) centrale display rijst op uit de middenconsole en lijkt eveneens boven het sierpaneel te zweven. Net als het dashboard is het schermoppervlak enigszins naar de bestuurder gericht.


Plug-in Hybrid: verhoogde efficiëntie.

De drie motorversies zijn Plug-in hybrids die voldoende actieradius hebben voor de dagelijkse ritten. Het verbeterde hybride rijprogramma reserveert de elektrische rijmodus voor de meest geschikte trajecten. Het geeft bijvoorbeeld voorrang aan elektrisch rijden op ritten in stedelijke gebieden. Ongeacht of het om een benzine- of dieseluitvoering gaat: als Plug-in Hybrid zijn alle varianten tijdens het rijden zeer efficiënt en tegelijkertijd uitgesproken dynamisch.

Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?