De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé koppelt een uniek design aan indrukwekkende sportwagentechnologie.

Exterieurdesign: ga voor een expressief design.

De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé biedt keuze uit een omvangrijke reeks exterieurpakketten. Hierdoor krijgt de auto door verschillende highlights toe te voegen een nóg expressiever design. Zo omvat het nightpakket glanzend zwarte sierelementen, terwijl het chroompakket het luxueuze karakter van de auto benadrukt. Het als optie leverbare aerodynamicapakket geeft de auto een nog sportiever uiterlijk. Dit pakket is uniek in het segment. Met het V8-stylingpakket krijgt het zescilindermodel de designfeatures van de achtcilinderversies.

Interieurdesign: bedienen met de ambiance van een Gran Turismo.

Het interieur van de eerste 4-Door Coupé kenmerkt zich door een elegante coolness, maar ook door hypermoderne features: innovatieve bedieningspanelen die naar eigen inzicht kunnen worden geconfigureerd. Afhankelijk van de rijstijl en de interieuruitrusting kunnen er op elk gewenst moment verschillende stijlen worden ingesteld via het combi-instrument of het centrale display. Het interieur combineert een ultramodern, nieuw soort bedieningsconcept met de ambiance van een Gran Turismo. Net als in de andere AMG-modellen is ook hier de middenconsole met zijn V8-vorm een ware eyecatcher. 

Intelligente vierwielaandrijving: AMG Performance 4MATIC+.

Alle AMG GT 4-Door Coupé-modellen zijn voorzien van de vierwielaandrijving AMG Performance 4MATIC+. Een elektromechanisch geregelde koppeling verbindt de continu aangedreven achteras op variabele wijze met de vooras. Zo wordt berekend wat de optimale koppelverdeling is voor de actuele rijsituatie en de wensen van de bestuurder. Zodoende kan er voor vierwielaandrijving met een maximale grip worden gekozen, maar ook voor uitsluitend achterwielaandrijving. Dankzij de volledig variabele koppelverdeling is het mogelijk om te driften. 

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?