Shaped by desire: de nieuwe Mercedes-Benz CLE


 Atletisch uiterlijk

Het progressief naar voren hellende front (‘shark nose’) met een ver naar beneden doorgetrokken motorkap, smalle led-koplampen met een uniek design en de nieuw ontworpen driedimensionale grille zorgen voor een atletische en toch uiterst elegante uitstraling. De sterk gecontoureerde powerdomes op de lange motorkap verwijzen naar de krachtige motoren met maximaal zes cilinders. En profil structureert een markante karakterlijn het krachtige volume. Deze karakterlijn loopt van de koplamp tot de buitenspiegel en van het achterlicht naar de portiergreep. De gespierde achterzijde wordt gekenmerkt door vloeiende oppervlakken, naadloze overgangen en tweedelige led-achterlichten met driedimensionale lichtunits.


 Sportieve luxe

Blikvangers in het interieur zijn het vrijstaande, volledig digitale 12,3” combi-instrument, het op de bestuurder gerichte 11,9” centrale display in gebruiksvriendelijk staand formaat en de dynamische sfeerverlichting met 64 kleuren. Deze kan desgewenst vanaf de middenconsole doorlopen tot onder de buitenste luchtuitstroomopeningen. In elk van de portieren loopt een lichtstrook langs de contouren van de armleuning en de bovenkant van de portieren naar achteren toe. Een andere highlight zijn de exclusief voor de CLE ontwikkelde voorstoelen in integraaldesign. In combinatie met het optionele Burmester® 3D-surround sound system beschikken ze elk over twee luidsprekers ter hoogte van de hoofdsteunen en creëren zo een bijzonder individuele en intense muziekbeleving met Dolby Atmos en Spatial Audio dicht bij de oren.

 De nieuwste generatie MBUX

De CLE Coupé neemt tal van digitale innovaties over van de nieuwe E-Klasse. Met de nieuwe elektronica-architectuur en de derde generatie van het MBUX infotainmentsysteem is het de intelligentste coupé van het merk. Het model biedt een uitzonderlijk interactieve entertainmentervaring met apps van derden en een nieuw niveau van personalisering met geautomatiseerde comfortfuncties (routines).

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?