De EQC brengt elektrisch rijden naar een hoger niveau en garandeert een langdurig zorgeloos gebruik van de auto. 

Exterieurdesign: toonbeeld van progressieve luxe.

De EQC kenmerkt zich door een avant-gardistisch, autonoom design en is een toonbeeld van progressieve luxe. de Black-Panel grille zorgt voor een bijzonder exclusief karakter van het exterieur. De LED-lichtstroken aan de voor- en achterzijde van de auto en de minimalistische belijning stralen puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee wordt direct duidelijk gemaakt dat dit de Mercedes-Benz onder de elektroauto’s is. 

Interieurdesign: een uniek karakter.

Een groot deel van het interieur, waaronder de sierdelen, bekledingsmaterialen en kleuren zijn exclusief voor de EQC ontwikkeld en benadrukken het unieke karakter van het model. De rijassistentiesystemen zorgen voor een uiterst ontspannen en veilige rijbeleving. In noodgevallen kunnen deze automatisch reageren en zodoende de bestuurder ontlasten. Daarnaast beschikt de EQC over het multimediasysteem MBUX die zelflerend is. De verschillende functies maken het systeem nog intuïtiever en natuurlijker door onder meer bewegingen te herkennen.

Opladen: snel en flexibel.

De EQC is voorzien van een watergekoelde boordlader met een vermogen van 7,4 kW en is daarmee geschikt om thuis en bij openbare laadstations met wisselstroom (AC) te laden. Met een wallbox kan het laden tot drie keer sneller gaan dan via een gewoon stopcontact. Nog sneller gaat het laden met gelijkstroom (DC), standaard bij de EQC met de CCS Combo stekker. Afhankelijk van de SoC (State of Charge, de laadtoestand) kan de EQC bij een geschikt laadstation met een maximumvermogen van 110 kW worden geladen.

Langdurig zorgeloos gebruik van de EQC.

De EQC voorziet in belangrijke behoeften van klanten en garandeert een langdurig zorgeloos gebruik met een breed aanbod van servicepakketten die deel uitmaken van de standaarduitrusting. Daartoe behoren de servicepakketten ‘Onderhoudsservice’, ‘Haal- en brengservice’ en ‘Verlengde garantie voor nieuwe voertuigen’. Alle drie de servicepakketten zijn voor een periode van zes jaar gebonden aan de auto en gaan bij verkoop over op de volgende eigenaar.

Video

Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?