De nieuwe E-Klasse Coupé: intelligence becomes exciting.

Exterieur: meer dynamiek.

Van de langgerekte motorkap en de krachtig ogende powerdomes tot de nieuwe moderne velgen - het design van de nieuwe E-Klasse Coupé is een duidelijk statement voor meer dynamiek. Een verder highlight vormt de sprekende voorzijde met opvallende grille en de volledig nieuw vormgegeven led-koplampen. 

De nieuwe E-Klasse Coupé is herkenbaar aan zijn nieuwe front. De koplampunits met alle lichtfuncties achter één glas, zijn echte blikvangers. Dankzij vloeiende lichtelementen behoudt het nieuwe model zijn karakteristieke ‘vier-ogen-gezicht’. LED-dimlicht is standaard op alle modellen - volledige LED-verlichting is optioneel. Andere herkenningspunten zijn de nieuwe bumpers, grotere luchtinlaten, gewijzigde achterlichten en de sterk geprononceerde wielkasten achter.

Fraai interieur, hoogwaardige uitrusting.

Zwierige uitrustingslijnen, sportieve stoelen en hoogwaardige materialen benadrukken het sportieve, stijlvolle karakter van de nieuwe E-Klasse Coupé. Het sportief ogende interieur kenmerkt zich door een hoogwaardige uitstraling en vloeiende vormen. Daarmee wordt een nieuwe interpretatie van modern luxury gerealiseerd.


In het verfijnde en perfect afgewerkte interieur van de nieuwe E-Klasse Coupé valt de nieuwe middenconsole direct op. De keuzehendel van de automatische transmissie is achter het stuur geplaatst. De analoge klok en de gewijzigde uitstroomopeningen voor de ventilatie vormen stijlvolle accenten.

Intelligent Drive: assistentie van topklasse.

Evenals de nieuwe E-Klasse Limousine- en Estate-modellen, maken de vernieuwde Coupé en Cabriolet gebruik van het Intelligent Drive-concept waarbij nieuwe en verbeterde assistentiesystemen nauw met elkaar samenwerken en op die manier zowel comfort als veiligheid dienen. Een geavanceerde, in de voorruit geplaatste stereocamera vervult daarbij een sleutelrol. De elektronische ogen ervan ‘herkennen’ wegmarkeringen en verkeersborden. Bewegende objecten als voetgangers en auto’s (ook kruisend verkeer) worden bovendien ‘geïnterpreteerd’. 

Standaard op alle modellen is COLLISION PREVENTION ASSIST. Dit waarschuwt de bestuurder via radarsensoren voor ongevalgevaar. De adaptieve remassistent helpt vervolgens bij het uitvoeren van de juiste remactie. Ook vermoeidheidsherkenning (ATTENTION ASSIST) is standaard. Het snelheidsbereik daarvan is verbreed en de gevoeligheid is nu instelbaar.

Een overzicht van alle nieuwe en gewijzigde assistentiesystemen: 

  • DISTRONIC PLUS
  • BAS PLUS met Cross Traffic Assist
  • PRE-SAFE® Brake
  • PRE-SAFE® PLUS
  • Active Lane Keeping Assist
  • Adaptive Highbeam Assist Plus
  • Active Parking Assist
  • Traffic Sign Assist
  • 360-graden camera 

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?