Mercedes-Benz geeft de compacte GLA SUV een aanzienlijke upgrade met tal van innovaties en een uitgebreidere standaarduitrusting.

Exterieurdesign: dynamisch en zelfbewust.

De nieuwe grille met verticale lamellen en een horizontale vin scherpt het krachtige karakter aan. Daarnaast onderstreept de motorkap met subtiele powerdomes de zelfverzekerde uitstraling. De vernieuwde voorbumper met visuele onderrijbeveiliging wijst op de offroad-genen van de GLA.

Daarbij komt nog de gemoderniseerde lichtsignatuur in de standaard high-performance led-koplampen en de led-achterlichten. Mercedes-Benz breidt het optie-aanbod uit met de nieuwe lak spectraalblauw en vier extra velgdesigns. In de basisuitvoering staat de nieuwe GLA op 17” vijf-dubbelspaaks lichtmetalen velgen, hoogglanzend zwart en glansgedraaid. Optioneel zijn ook 18” tot 20” velgen leverbaar.

Interieurdesign: optimaal gebruiksgemak.

Het vrijstaande dubbele scherm is een van de highlights in het aanzienlijk opgewaardeerde interieur. Het omvat nu standaard een 7” en een 10,25” display voor respectievelijk het combi-instrument en het multimediadisplay. Twee 10,25” displays in widescreenlook zijn optioneel leverbaar. Ze bieden een holistische hightech-ervaring en versterken de open ruimte-architectuur. Het stuurwiel van de huidige generatie is standaard bekleed met leder; als alternatief is lederlook ARTICO leverbaar. Voor het eerst is ook stuurverwarming leverbaar voor de AMG Line.

Een oogje in het zeil: de spoorassistentiesystemen.

De nieuwe GLA-modellen zetten ook een stap vooruit op het gebied van veiligheidsondersteuning. Met behulp van de spoorassistent kunnen bestuurders dankzij de actieve stuurregeling nog comfortabeler sturen. Het next generation parkeerpakket ondersteunt ook parkeren in lengterichting en biedt 360°-visualisatie bij camera-ondersteund parkeren. Voor het eerst is ook de aanhangwagenassistent leverbaar voor de GLA. De camera vergemakkelijkt het achteruit manoeuvreren. Voorwaarde is een trekhaak met ESP®-aanhangwagenstabilisatie in combinatie met het parkeerpakket met 360°-camera.

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?