Ontdek nu onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Star Days.

 Maak een afspraak Maak een afspraak
  •  

Star Days.

 

Beleef de Star Days.

Bij uw Erkend Concessiehouder Mercedes-Benz Rogiers is het in de maanden december en januari elke dag feest. Wij brengen voor u het voormalige Autosalon naar onze showroom, met tal van belevenissen en interessante acties op nieuwe ťn jonge tweedehandswagens. En als u het feest toch gemist zou hebben, dan hebben we goed nieuws voor u want alle acties zijn verlengd tot eind februari!

Contacteer ons

Exclusieve Star Days voordelen voor u.

Laat u verleiden door de Mercedes-Benz Star Days voordelen, onze "Saloncondities". Ontdek hier al onze aantrekkelijke aanbiedingen voor zowel particuliere als professionele klanten.*

*Deze acties zijn geldig tot en met 29/02/2024.

Star Days voordeel.

Geniet van een uitzonderlijk voordeel op het model van uw voorkeur. Geldig op al onze benzine- en dieselmodellen, elektrische modellen en Plug-in Hybrids - zowel wagens uit voorraad als bestellingen.

Korting tot €1.500 op Eneco Wallbox.

Kies voor een elektrische Mercedes-Benz uit voorraad en geniet van een mooie korting van €500 tot €1.500 als u een wallbox laat installeren door onze partner Eneco. Zo laadt u thuis snel, veilig en eenvoudig op.

4 jaar garantie.

Geniet een gratis verlenging van garantie tot 4 jaar en/of 250.000 km (wat eerst bereikt wordt). Dit aanbod is geldig op het hele gamma en biedt u nog meer zekerheid. Wacht niet langer. Kies nu uw Mercedes-Benz en ga met een gerust gemoed de weg op.

 

Voucher tot €2.500 voor uw winterwielenset.

U kiest voor een elektrische Mercedes-Benz uit voorraad? Dan ontvangt u ook een voucher van €2.000 (EQA/EQB) of €2.500 (EQC/EQE/EQS) voor een eenmalige kassakorting bij aankoop van een originele winterwielenset. Zo rijdt en remt u altijd vol vertrouwen op koude, natte of gladde wegen. De waardebon is geldig t.e.m. 30/04/2024.

 

Aantrekkelijke renting van 4,49% op elektrische modellen.

Geniet als professional van een renting aan 4,49% [1] voor volledig elektrische modellen.

[1] Looptijd: maximaal 60 maanden. Voorafbetaalde huur: minimaal 15% + btw. Koopaanbod: minimaal 16% + btw. Niet van toepassing op AMG-motorisaties. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen.

 

 Aantrekkelijke renting van 5,49% op benzine, diesel of PHEV.

Geniet als professional van een renting aan 5,49% [2] op ons ruime aanbod benzine-, diesel- en plug-inhybride-aandrijvingen. 

[2] Looptijd: maximaal 60 maanden. Voorafbetaalde huur: minimaal 15% + btw. Koopaanbod: minimaal 16% + btw. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen.

 

Mercedes-Benz Certified.

Nu 5 jaar garantie op elektrische tweedehandswagens.

U zoekt een tweedehandswagen waarmee u jaren gerust bent? Kies nu uit een ruim aanbod van Mercedes-Benz Certified modellen. Tot en met 31 maart 2024 geniet u van 5 jaar garantie op een selectie van elektrische tweedehandswagens.

 

Waar bent u naar op zoek?