Profiteer van onze Car Care Deals.

30% korting bij aankoop van een Comfort Pack.

De bagageruimte van uw Mercedes optimaal beschermen? Dat kan met het Comfort Pack van Mercedes-Benz, waarin een bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming gebundeld zijn. Die combinatie beschermt uw bagageruimte tegen vuil en uw bumper en laaddrempel tegen krassen. Ideaal voor mensen met een actief leven.

U betaalt bij dit tijdelijke aanbod slechts €105 incl. btw* voor de bagageruimtebak en zigzaglaaddrempelbescherming. Het aanbod geldt voor alle Mercedes-personenwagens waarop de accessoires gemonteerd kunnen worden.

Reiniging en onderhoud van uw airco.

Om zeker te zijn van een goede luchtkwaliteit en lange levensduur kan u uw airconditioningsysteem het beste jaarlijks laten nakijken. Mercedes-Benz biedt twee opties aan om de airconditioning van uw wagen te onderhouden.

  • Zo is er de Airco Cleaning, dit is een integrale reiniging van het systeem voor €89  incl. btw.
  • En het Airco Onderhoud, met bovenop de integrale reiniging ook een integrale controle van het systeem voor €175 incl. btw.

Car Care Kits.

Het exterieur en interieur van uw Mercedes in topconditie houden? Daarvoor hebben wij de Mercedes-Benz Car Care Kits samengesteld. Met de Exterior Car Care Kit (autoshampoo, velgenreiniger, spons, handschoenen en autodoek) beschikt u over alles om het exterieur van uw Mercedes te reinigen. De Interior Car Care Kit bestaat uit cockpitlotion, ruitenreinigingsmiddel, ruitdoek en glasspons.

  • Exterior Car Care Kit: €49 incl. btw
  • Interior Car Care Kit: €49 incl. btw 

Nieuwe velgen aan een voordelige prijs.

Een klassieke, stijlvolle of stoere look? Met de Mercedes-Benz lichtmetalen velgen bepaalt u zelf de uitstraling van uw Mercedes. Daarnaast bieden de velgen ook een optimale veiligheid.

Bovendien profiteert u nu van 25% korting* op een complete set lichtmetalen velgen van Mercedes-Benz. Daarnaast krijgt u bij elke set vier gratis naafdoppen ter waarde van €76,08 incl. btw.

*Deze acties zijn geldig tot en met 30 september 2023. 

 

Waar bent u naar op zoek?