Warm aanbevolen, zonnig geprijsd!

Vloermatten en zetelhoezen: tot 25% korting*.

Stof, modder of wrijving - ook het meest duurzame interieur ontsnapt niet aan wat slijtage. Dat is onvermijdelijk bij wagens die intensief gebruikt worden om te werken en te leven. Misschien zijn uw vloermatten ondertussen aan vervanging toe? Of u wilt uw zetelbekleding optimaal beschermen? Momenteel bieden we tot 25 % korting* op vloermatten en zetelhoezen voor uw bedrijfswagen.

Car Care Pack voor € 40,50*.

Van een Mercedes-Benz Bedrijfswagen in topconditie geniet u nog meer als deze er ook schitterend uitziet. Daarom bieden we u twee Car Care Packs: alle exterieur- of interieurproducten voor slechts € 40,50 in een handige opbergtas. Deze producten beantwoorden aan de hoge kwaliteitseisen van Mercedes-Benz. Ze zijn hard voor vuil maar zacht voor het milieu. Car Car Pack Exterieur, Car Care Pack Interieur of beide? Geef gerust uw bestelling door.

Aircoreiniging voor €73,50*.

De zomer staat voor de deur. Dat betekent lange, zonnige dagen maar ook meer hitte. Een goed werkende airco is op zulke momenten onmisbaar. Dan geniet u niet alleen van frisse maar ook van zuivere lucht en komt u meer ontspannen op uw bestemming aan. Wij bieden u een aircoreiniging aan voor slechts € 73,50*. Of kies voor een volledig airco-onderhoud voor € 144,50*.


*Aanbevolen prijs exclusief btw en montage. Aanbod geldig van 15 mei tot en met 30 september 2023. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Onder voorbehoud van fouten en tussentijdse aanpassingen. Voorwaarden verkrijgbaar bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. 

 

Waar bent u naar op zoek?