Electric Meet & Greet.

Ervaar vandaag al de toekomst van elektrisch rijden met Mercedes-Benz. Wie u ook bent, onze EQ-modellen zijn gemaakt voor u. De compacte EQA voelt zich overal thuis, zowel in de stad als daarbuiten. Voor gezinnen op zoek naar ruimte en comfort is er de EQB. Liefhebbers van sportief design en innovatieve technologie zullen dan weer smullen van de EQE. Hang naar echte luxe? Kies voor de EQS. Behalve als berline zijn de EQE en EQS ondertussen trouwens ook als SUV te verkrijgen.

Tijdens de maanden september en oktober stellen wij met plezier ons volledige demopark van EQ-modellen te uwer beschikking om zelf te ervaren hoe geruisloos en comfortabel uw dagelijkse ritten kunnen verlopen. Bent u overtuigd, dan is het bovendien het ideale moment om uw nieuwe wagen te bestellen dankzij de lopende acties binnen het elektrische gamma.

Zowel op wagens op bestelling als stockwagens geniet u een mooie korting.* Kiest u voor een EQA of EQB uit stock, dan krijgt u nog een voucher van €750 die u vrij kunt besteden aan accessoires. Een elektrische wagen vraagt uiteraard om een geschikte laadinfrastructuur, dus geniet u kortingen tot €1.500 op de installatie van een Eneco-wallbox bij u thuis.** Ten slotte krijgt u geen 3 maar 4 jaar garantie.

Start nu uw elektrische reis en ontdek alle acht modellen tijdens de Electric Meet & Greet.

Gegarandeerd een uitzonderlijke elektrische tweedehandswagen.

Elektrische wagens bieden vele voordelen, ook als u kiest voor een tweedehands model. Bij Mercedes-Benz Certified bent u bovendien verzekerd van een wagen én batterij in topconditie waar u nog jaren plezier aan beleeft. Kies nu uit een van onze direct leverbare 100% elektrische wagens en geniet van jaren rijplezier.

*Actie geldig van 1/09/2023 t.e.m. 30/09/2023. Neem contact op met een van onze verkopers voor de gedetailleerde voorwaarden en/of een offerte op maat.

**Actie geldig van 1/09/2023 t.e.m. 30/09/2023, enkel op stockwagens. Bij aankoop van een EQA, EQB of EQC uit stock heeft u recht op €500 korting. Bij aankoop van een EQE of EQE SUV uit stock krijgt u een korting van €1.000. Bij aankoop van een EQS OF EQS SUV uit stock bedraagt de korting €1.500. 

 

Waar bent u naar op zoek?