Mercedes-Benz

Nieuwe locatie voor Rogiers Dendermonde

17 september 2020

Binnenkort verhuist uw vertrouwde Mercedes-Benz servicepunt naar een nieuwe locatie. En het beste nieuws is: u hoeft er zelf geen hinder van te ondervinden, want de nieuwe vestiging bevindt zich op slechts 400 meter van onze huidige gebouwen!

In amper 6 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot dé referentie in Dendermonde en omstreken voor Mercedes-Benz wagens. Ons - initieel beperkte - personeelsbestand dikte in een recordtempo aan en ondertussen zijn er al 22 bekwame medewerkers voor u in de weer om elke dag opnieuw de beste service te kunnen bieden. Deze herlocatie was dan ook broodnodig om letterlijk en figuurlijk weer ruimte te creëren om deze positieve groei van onze firma de komende jaren verder te zetten. Voor u als klant biedt dit alleen maar voordelen. Zo zal er meer parkeerplaats beschikbaar zijn en worden dankzij een uitbreiding van onze werkplaatscapaciteit de wachttijden voor afspraken korter. Onze slogan luidt immers nog altijd: als service écht telt!

Maar daar stoppen we niet. In augustus zijn we ook nog van start gegaan met een nieuw project: onze eigen carrosserieafdeling CARROGIERS. Voortaan kunnen wij dus ook in eigen huis lakbeschadigingen, krassen en deuken professioneel herstellen.

Wat betekent dit nieuws concreet voor u?

In een eerste fase brengen wij onze werkplaats over van Hoogveld 23 naar Hoogveld 20. Dit is reeds voorzien voor de maand november van dit jaar (exacte datum nog te bepalen). De volledige afdeling Customer Services zal verhuizen naar Hoogveld 20. Daarna zult u op onze huidige locatie Hoogveld 23 enkel nog terechtkunnen voor alles wat met verkoop te maken heeft.

In een volgende fase zullen we aangrenzend aan de nieuwe werkplaats ook een gloednieuwe toonzaal bouwen op Hoogveld 18, maar de timing hiervoor ligt op dit moment nog niet vast. Ondertussen hebben wij in dit pand tijdelijk onze eigen carrosserieafdeling ondergebracht.

CARROGIERS - The best your car can get!

Sinds 24 augustus kunt u carrosserieherstellingen ook door ons laten uitvoeren. Een kras of deuk? Wij zorgen ervoor dat uw wagen er weer als nieuw uitziet. Lakbeschadiging? Onze carrossiers genoten een opleiding bij Glasurit voor een onberispelijk resultaat bij lakherstellingen. Bovendien zijn wij reeds erkend door Eurogarant doordat wij voldoen aan hun strenge kwaliteitsnormen.