Mercedes-Benz

Onze showrooms zijn weer open.

Op 1 december mochten alle niet-essentiële winkels de deuren weer openen. Dat betekent dat ook onze showrooms opnieuw toegankelijk zijn, niet alleen voor professionele maar ook voor particuliere klanten.

Uiteraard zijn er nog steeds maatregelen van kracht zodat alles veilig kan verlopen, zowel voor u als voor onze medewerkers. Neem dus zeker deze info door wanneer u een bezoek aan onze showroom plant.

Wij staan alvast te popelen om u opnieuw te verwelkomen in onze concessies!

Maak van tevoren een afspraak.

Voorlopig blijven wij uitsluitend op afspraak werken. Alleen op deze manier kunnen wij te allen tijde waken over het aantal aanwezige klanten en kan uw bezoek langer dan 30 minuten duren. Zo kunt u in alle rust en veiligheid uw nieuwe wagen uitkiezen met de hulp van onze verkopers. Individueel winkelen blijft wel de regel, met een maximum van 2 personen per gezin. Uiteraard vragen wij u ook de gebruikelijke veiligheidsrichtlijnen te respecteren: verplicht gebruik van een mondmasker, handen ontsmetten bij binnenkomst en steeds 1,5 meter afstand bewaren.

Bereid uw showroombezoek voor.

Om contact met onze medewerkers tot een minimum te beperken, hebben wij een aantal hulpmiddelen ter beschikking die u kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuwe wagen. Wilt u een wagen die snel beschikbaar is? Ga dan zelf al eens grasduinen in onze stock via rogiers-deals.be of bekijk onze jonge tweedehandswagens op mbcc.be. Liever een wagen volledig op uw maat? Stel uw droomwagen dan op voorhand samen via de Mercedes-Benz configurator. Bovendien zijn ook testritten weer toegelaten, waardoor u zelf kunt ervaren of een bepaald model al dan niet bij u past.