Mercedes-Benz

Rogiers Wetteren - Dendermonde

Als service écht telt

De familie Rogiers runt sinds 1975 een Mercedes-Benz Servicepunt in Wetteren. Tot op vandaag kunt u daar nog steeds rekenen op een proactieve klantenservice. Want alleen een goed onderhouden wagen vergezelt u jarenlang op kleine trips en verre reizen. Ons motto is niet voor niets 'Als service écht telt'.

Sinds 2014 kunt u bovendien ook terecht in Dendermonde voor onderhoud en herstelling van uw wagen. Maar dat is niet alles. 

Ook voor u binnen handbereik: een Mercedes-Benz

Dendermonde moest het lange tijd stellen zonder Mercedes-Benz garage. Rogiers bracht daar verandering in en toont dat Mercedes-Benz een premiummerk is met een aanbod voor elk budget - voor niemand te ver weg of te hoog gegrepen.

Wat vindt ú belangrijk wanneer u een nieuwe wagen koopt? Comfort of veiligheid? Energie-efficiëntie of uw aankoop-, benzine- en onderhoudskosten? Op basis van uw wensen en ons advies kiest u uw ideale wagen in een warme, huiselijke sfeer.

Eerder op zoek naar een jonge tweedehandswagen, waarbij u de garantie krijgt dat deze piekfijn in orde staat? Ook daarvoor kunt u terecht bij Rogiers, want onze Wetterse vestiging is erkend Mercedes-Benz Certified dealer. 

Altijd zeker van uw Mercedes-Benz

Aankoop en opslag van winterbanden? Controles en herstellingen aan uw Mercedes-Benz? Als klant van garage Rogiers kunt u vertrouwen op het beste advies en de meest professionele service. Wij bieden u:

·snelle, heldere en goudeerlijke offertes

·hooggeschoolde technici die uw wagen door en door kennen

·alleen originele wisselstukken

·persoonlijke toelichting bij werkzaamheden

Rogiers: uw lokale Mercedes-Benz expert

Nood aan een nieuwe wagen? Of op zoek naar de beste service voor uw huidige Mercedes-Benz? Van maandag tot zaterdag staan wij voor u klaar op volgende adressen:

·Garage Rogiers, Kwatrechtsteenweg 109a – 9230 Wetteren

·Rogiers Dendermonde, Hoogveld 23 – 9200 Dendermonde

Aarzel niet en kom gerust eens langs!